CROATIA OSIGURANJE PRIJATELJ DJECE

Veliko nam je zadovoljstvo i čast predstaviti CROATIA osiguranje d.d. kao novog ponosnog pokrovitelja Projekta: Sportska akademija SPORTKO. Ovim činom društvo CROATIA osiguranje još jednom je ukazala na dobrobit bavljenja sportom djece, te daje punu podršku u realizaciji lokalnih, državnih i regionalnih akcija i projekata u sportu.

Croatia osiguranje najveće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Tržišni lider sa snažnim usmjerenjem ka digitalizaciji i odgovaranju na izazove budućnosti. Nakon više od stoljeća povijesti, CROATIA osiguranje kontinuirano potiče razvoj novih proizvoda i pomažemo projekte koji potiču pozitivne društvene promjene.

Croatia osiguranje je lider na hrvatskom tržištu osiguranja, uspješan član Adris grupe i pouzdan partner svim internim i eksternim dionicima. U poslovanju se vodi vrijednostima izvrsnosti, društvene odgovornosti i posvećenosti, sve s ciljem kontinuiranog rasta i pružanja vrhunske usluge klijentima.

Osim što je partner Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacije, CROATIA osiguranje sponzorira više od 70 lokalnih sportskih klubova. Svima njima zajednička je upornost, trud, rad i želja da dođu do vrha. CROATIA osiguranje stoji iza svih koji su spremni napraviti korak više i otići korak dalje, jer u Croatiji znaju koliko je važno biti ustrajan kako bi postali najbolji.

Ovako snažan i prepoznatljiv Pokrovitelj, kao što je CROATIA osiguranje daje nam novu energiju i spremnost da ustrajemo u projektima koje provodimo u cilju poboljšanja kvalitete života kod djece.

Veliko hvala #prijateljdjece CROATIA osiguranje!