Franšiza

Stvori za sebe pouzdan put prema sportskom uspjehu.

Franšizno poslovanje omogućava ti čvrst temelj, pouzadno i odgovorno partnerstvo, te svu materijalno-tehničku podršku u realizaciji poduzetničkih ideja.

Sport i rekreacija u Hrvatskoj teži rastu broja sportski aktivne djece prema standardima Zapadne Europe. U svijetloj budućnosti povećanja broja djece na organizirane sportske aktivnosti, rad s djecom mlađih dobnih uzrasta omogućava sportskim kolektivima široku lepezu rada s djecom u sportu i omasovljenja sportskih škola.

Ulaskom u 10-tu godinu rada naše Sportske akademije, želja nam je pružiti pouzdanim partnerima, kineziolozima i trenerima ruku suradnje u cilju ostvarenja svih sportskih i poduzetničkih ciljeva.

Ukoliko imaš ideju i viziju pokretanja sportskih programa u svom gradu, općini ili županiji, a trebaš pouzdanog partnera, formiranu platformu, i brend kojeg se prepoznaje, Sportko ima rješenja za tebe. Nemoj gubiti vrijeme i skupo plaćati osnivanje i registraciju poslovnog subjekta, verifikaciju sportskog programa u Agenciji za odgoj i obrazovanje, traženje vanjskog knjigovodstvenog servisa, izradu web stranice, usluge grafičkog dizajna, programe za vođenje članstva i izradu uplatnica, nabavku sportskih rekvizita, odjeće i ostale opreme za trenere… sve navedeno i još puno toga nudimo ti kroz Franšizno partnerstvo.

Biraj između dva modela:

Model A – Franšiza Sportko

Model B – Franšiza Sportko+

Za više detalja molimo da nam se obratite upitom na akademija.sportko@gmail.com