O nama

Sportska akademija SPORTKO osnovana je 2008. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja sporta, rekreacije i edukacije djece i mladih. Sportska akademija SPORTKO s timom kineziologa provodi univerzalni sportski program verificiran od strane MZOS-a i Agencije za odgoj i obrazovanje. Kao takvi smo jedna od malobrojnih organizacija u Hrvatskoj koji imaju suglasnost Ministarstva za provođenje programa.

Program se provodi s djecom vrtićkog uzrasta (od 3 i pol do 7 godina) i mlađe školskom djecom (od 7 do 10 godina). Uz osnovni sportski program, SPORTKO organizira i DODATNE PROGRAME koje možete pregledati odabirom u izborniku naše web stranice. Udruga Sportko i Udruga Sportko – Split ne pokrivaju osiguranje članova ili polaznika programa u slučaju ozljeđivanja, ukoliko suprotno nije ugovoreno s pravnim subjektom za zastupanje u osiguranju. Navedeno vrijedi za sve organizirane programe. Sportko samostalno ili u partnerstvu provodi niz Projekata, a informacije o istima možete potražiti na izborniku PROJEKTI.

Podršku Sportskoj akademiji SPORTKO, te Projektima u organizaciji Sportka dalo je veći broj institucija i pravnih subjekata. Popis donatora nalazi se na izborniku Pokrovitelji.

Kontakt telefon: 0989470082
Email: akademijasportko@gmail.com

Kontakt obrazac

Contact Us